Categories

A&K IDEA SHPK

uploads/thumb/1556472434_9TREKG46.jpg

A&K IDEA SHPK themeluar si shoqeri aksionere ne vitin 2010 ofron nje game te gjere artikuj te ndryshem industrial.

Mbi 350 marka te ndryshme nga me  cilesoret ne tregun europian

Garanci dhe sherbim cilesor ne objektin tregtare IDEAhome me mbi 620m2 i cili gjendet ne rrugen nacionale Koplik-Hani Hotit km2